Op de Roncallischool Velp heb ik een kunstproject met kleuters (klas 1 en 2) gedaan. Adhv het voorstel van de docenten heb ik workshops geschreven om de kinderen kennis te laten maken met Karel Appel, Kandinsky en Mondriaan.  3 klassen hebben 2 uur workshop gehad verdeeld over 2 dagen. Alle klassen waren in 3 groepen verdeeld en rouleerden dag 1 tussen opdracht A1 B1 en C en dag twee kwamen op die opdrachten vervolgopdrachten  A2 B2 en verder werken aan de opdracht van de vorige dag C.

Waarbij iedere klas in opdracht A aan een groepswerk bijdroeg. De andere opdrachten werden individuele werken.

In totaal heb ik 90 kinderen voorzien met 15 opdrachten.

Bovenstaand zijn 4 werken die ik heb gebruikt in de schoolkalender. Daarnaast zijn nog andere werken in de schoolkalender gekomen die andere klassen met andere workshopdocenten hebben gemaakt. Het betrof een schoolbreed cultuurproject wat ik middels de schoolkalender ook schoolbreed heb uitgedragen.